• Hondenmanden specialist!
  • Goedkope verzending!
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Niet goed, geld terug
Menu

Hondenkussen

Hondenkussen

Vindt u een hondenkussen veel stijlvoller? Of heeft u liever iets wat minder ruimte in beslag neemt? Op Hondenmandplezier hebben wij een uitgebreid aanbod aan hondenkussens. Zo weet u zeker dat uw hond een eigen plekje heeft om lekker te slapen. Een hondenkussen op Hondenmandplezier is gemaakt van A-kwaliteit materialen.

Hondenkussen voor iedere hond

Een hondenkussen is de plek van de hond. Na een verloop van tijd als de hond gewend is aan de plek en dan wordt de hondenkussen zijn of haar territorium. Daarom is het aan te raden om kinderen niet te laten spelen in de buurt van de hondenkussen. Hij kan dan gaan bijten of blaffen om zijn territorium te beschermen. U kunt ook meerdere hondenkussens aanschaffen. Zo kan u bijvoorbeeld een hondenkussen ook in de woonkamer leggen. Dan heeft u tijdens de koude dagen ook de hond bij u in de buurt en dat is toch weer net iets gezelliger.

Hondenkussen in diverse maten en kleuren

Op Hondenmandplezier hebben wij een aanbod aan hondenkussens. Ook zijn die in vele verschillende kleuren verkrijgbaar. Wat dacht u van een mooie rode hondenkussen? Of toch meer een hondenkussen die wat neutraler is? Daarnaast zijn alle hondenkussens in diverse maten verkrijgbaar. Zo is er dus voor iedere trouwe viervoeter een geschikte hondenkussen. Meestal is een kussen gemaakt van duurzaam katoen en gevuld met bijvoorbeeld wol. Zo weet u zeker dat uw hond lekker kan liggen en een heerlijke nachtrust heeft. Een hondenkussen is ook heel makkelijk uit te wassen door middel van een emmertje met Biotex. Zo voorkomt u dat vervelende geurtjes in uw huis blijven hangen.

Nog meer te vinden op Hondenmandplezier!

Naast de diverse hondenkussens hebben wij ook hondenbedden, hondenmatten en de gewone hondenmanden. Dus voor iedere hond is er wel een geschikte mand, kussen of mat te vinden! Voor vragen over uw hond kunt u contact met ons opnemen!